Geen producten gevonden...

Roland Juno-DS synthesizer, demo


De JUNO-DS is niet alleen een instrument, maar een volledige mobiele studio. Met de ingebouwde audio interface-functie kun je een band opnemen via de microfooningang, daarna de muziek op je computer bewaren en delen met de groepsleden. Aktie prijs € 499,

Maak het verschil, overal waar je musiceert

Met zijn gewicht van nauwelijks 5.3kg (JUNO-DS61) is de lichte en compacte JUNO-DS-serie klaar om je overal te vergezellen. Openbaar vervoer, krappe podia en drukke studio's zijn geen probleem voor deze mobiele synths, die professionele functies combineren met een ruimtebesparende opstelling. Van shows in clubs met netstroom (via de meegeleverde AC-adapter) naar straatoptredens via optionele batterijen en een door batterijen aangedreven keyboard-versterker: de JUNO-DS is je trouwe nieuwe partner.

 

Geweldige muziek kan er ook goed uitzien

De JUNO-DS maakt je performances ook visueel, met phrase pads die knipperen en reageren op je klavierspel. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren, om een podiumsfeer te creëren die bij je songs past.

 

Onderscheid je van de massa en ontwikkel je signatuurklank

De JUNO-DS geeft op een slimme manier persoonlijkheid aan je muziek. Het is heel eenvoudig om data te importeren, waaronder geluidseffecten, drumpatronen of stemfrasen - en die vervolgens toe te wijzen aan een pad of toets op het klavier; klaar om getriggerd te worden. Door een microfoon aan te sluiten op de voorziene ingang, kun je gebruik maken van stemeffecten zoals een vocoder en auto-tune - en zelfs klavier spelen met de steminput van de microfoon.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »