Geen producten gevonden...

Over ons

Joost Verhoeven, Jos van den Enden en Peter van den Enden zijn de drijvende krachten achter MusicWork.

Door ruime ervaring in groothandel (Sisme Benelux BV, FBT) en muziekwinkel (Muziekwereld Waalwijk, Muziektotaal Waalwijk) zijn wij van mening dat er in Waalwijk weer plaats is voor een gespecialiseerde muziekwinkel die is gericht op vintage en gebruikte instrumenten. Uiteraard worden de standaard producten en accessoires niet vergeten.

Een winkel moet gezellig zijn, uitnodigend en laagdrempelig. Daarnaast moet er muziek gemaakt worden. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. 

Wij hopen u een mooie beleving te geven en nog mooiere instrumenten.In 1982 gestart als MuziekWereld Waalwijk, na reorganisatie in 1996 voortgezet als Muziektotaal Waalwijk en nu – met dezelfde eigenaren voorheen bij als Muziekwereld Waalwijk, herboren als MusicWork.

MusicWork is gespecialiseerd in Vintage en algemeen gebruikte instrumenten, maar uiteraard ontbreken de standaard nieuwe producten niet in ons assortiment. Zo vindt u bij ons een interessante collectie van gitaren, keyboards, akoestische en digitale piano’s, versterkers, PA installaties, drums, effecten en accessoires.

Bij MusicWork werken mensen uit passie voor muziek, met heel veel ervaring en toewijding. U kunt niet alleen terecht voor het aankopen van een instrument, maar u kunt ook een afspraak maken voor een gesprek over een muzikaal onderwerp waar u informatie over wenst.
Dat kan veel zijn. U wilt een gesprek over de opbouw van uw homestudio, of u stoeit met het uitzoeken van akkoorden of riffs in bepaalde Jazz of Pop songs, u wilt een instrument een weekje proberen om te bezien of het iets voor u is, kortom – zodra het met muziek te maken heeft en u daar vragen over heeft, kunnen wij u helpen. Lekker ouderwets, gewoon effe bellen, naar de shop komen, koffie staat klaar en vragen maar!

Gebruikte instrumenten kunt u bij ons inruilen, verkopen of verpanden.          U bent van harte welkom.

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »